Webteksten | LandJeTekst helpt je aan effectieve webteksten

Webteksten

Heb je webteksten nodig? Er zijn verschillende manieren om je website te voorzien van effectieve webteksten.

webteksten

 

 

 

 

webtektsen

 

 

Webteksten

Je weet dat webteksten belangrijk zijn. Ben je daar nog niet van overtuigd, lees dan mijn blog waarom aandacht voor webteksten. Je hebt besloten dat je een tekstschrijver wilt inschakelen. Maar hoe werkt dat? Ik help je graag op weg. Teksten schrijven is een creatief proces en maatwerk. Als je besluit met mij in zee te gaan dan kan dat op verschillende manieren. Ik nodig je graag uit om eens rond te kijken op mijn Website, op mijn Facebookpagina, of volg me op Twitter.


Herschrijven

WebtekstenDe goedkoopste manier om goede webteksten te krijgen is zelf je boodschap op papier zetten en deze naar mij mailen of uploaden via de site. Ik ga jouw webteksten op een webvriendelijke manier indelen en aanpassen. Op deze manier krijg je goede webteksten over de informatie die je zelf aanlevert. Een prima manier om je site op een voordelige manier te voorzien van webteksten die werken. De communicatie is eenvoudig via mail of per telefoon. Je kunt je documenten direct uploaden zodat ik snel voor je aan de slag kan. Meer over het herschrijven van je teksten.


Webteksten opnieuw beoordelen

webtekstenEen andere manier is je huidige webteksten opnieuw laten beoordelen door een tekstschrijver. Waarbij jij feedback geeft. Het kan zijn dat je doelen of je product zijn veranderd en dat je boodschap niet (meer) goed over komt. Hier praten we samen over. Dit kan telefonisch maar het liefst ontmoet ik je persoonlijk. Ik lees eerst de teksten en maak dan een afspraak met je om de vragen die opkomen beantwoord te krijgen. Voor het maken van effectieve webteksten wil ik graag meer horen over het doel van de website en de opbouw daarvan. Ik  denk met je mee en vul jouw informatie aan.  Meer over het beoordelen van je teksten.


Webteksten laten schrijven

webtekstenJe slaat dicht als je zelf webteksten moet schrijven. Je hebt er geen tijd voor. Misschien heb je er helemaal geen zin in. In dat geval maak ik een afspraak met je om het schrijven van de webteksten over te nemen. Jij kunt in dat gesprek enthousiast praten over je passie en je werk en ik leer zo meer over jou, je motivaties en je doelen. Een persoonlijk gesprek geeft ons de gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer te proeven. Zo worden je webteksten nog meer van jou. Een leuk proces voor ons allebei. Meer over het laten schrijven van je webteksten.


Storytelling

webteksten

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Elk bedrijf en elk persoon heeft een verhaal. Door dit verhaal te vertellen blijft de boodschap beter hangen bij je bezoeker. Verhalen kunnen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in presentaties, heeft het over sprookjes, en een trainer/coach over het theater en een ijssalon over de zeven zonden. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Meer over storytelling in je webteksten.

 


Procedure

webtekstenWe maken afspraken over het aantal pagina’s en/of woorden met de bijbehorende kosten. Het is fijn voor ons allebei om te weten waar we aan toe zijn. Daarop geef jij je feedback. Een perfecte tekst krijg je immers door samen te werken met de tekstschrijver. Dat is niet alleen effectief maar ook leuk. Meer over de procedure.