Waarom een webscan |

Waarom een webscan

Waarom een webscan

Geef de richting aan!

Je hebt een website. Je hebt daar goed over nagedacht, mooie lay-out, prima indeling en leuke grafische effecten. Misschien is het een tijdje geleden dat je website is gemaakt. Je hebt er niet meer naar gekeken omdat je te druk bent.

Waarom een webscan?

Toch is het goed om nog eens naar je website te kijken. Laat je website onafhankelijk beoordelen. Hoe wordt je website ontvangen door de lezers? Blijven ze lang genoeg op de site of klikken ze al weer weg voordat ze de informatie gevonden hebben? Dit soort gegevens kan je prima halen uit de rapportage van Google analytics.

Zappend bezoek

De internetlezer is een zappende lezer. Hij/zij scant de koppen en knoppen van je webteksten snel om te vinden wat hij/zij zoekt. Nu je dit weet is het handig als je jouw website nog eens kritisch bekijkt. Voldoet je site aan de wensen van deze deze zappende bezoeker?

Waar moet je op letten

Stel jezelf kritische vragen over:

  • De afstemming van je website op je doelgroep.
  • De overbodige informatie/doelgerichtheid van je site.
  • Hoe je site overkomt als we het hebben over imago en betrouwbaarheid.
  • Hoe je user interface is, met andere woorden is de navigatiestructuur duidelijk.
  • Of je goed hebt nagedacht over hyperlinks en pagina-indeling.
  • De vriendelijke elementen voor zoekmachines.
  • Gebruikersgemak, toegankelijke webteksten en links naar je site.

Als bezoekers langer op je site zijn en ze weten welke acties ze moeten doen om geholpen te worden, haal jij meer rendement uit je website. Het heeft effect!

Een webscan

LandJeTekst heeft een webscan ontwikkeld die antwoord geeft op deze en veel andere vragen. Wil jij weten hoe het met jou website staat? Wil jij aan de slag met je website en heb je een startpunt nodig? Wil je geen tijd kwijt zijn aan onderzoek? Dan is de webscan van LandJeTekst iets voor jou.

Een investering van €250,00 die je geld gaat opleveren. Ik kijk met een kritische blik naar de effectiviteit van jouw website en je webteksten. Met de tips die ik je geef, kun je direct zelf aan de slag.

Je website direct aanmelden

Laat geen omzet meer liggen en weet hoe je ook jouw website effectief kan maken.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

De url van de website

Je bericht

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met me op.