Heb ik onderhoud aan mijn website nodig? | LandJeTekst

Beslisboom: Heb ik onderhoud aan mijn website nodig?

heb ik onderhoud aan mijn website nodig?

Beslisboom. Heb ik onderhoud aan mijn website nodig?

Ik heb een website.

NEE JA
LandJeTekst kan je helpen om samen met jou te werken aan een digiplan. Neem vandaag nog contact op.Laat een webscan uitvoeren. Voor een klein bedrag weet jij waar je aan toe bentJA
Ik wil weten of mijn website effectief is.
NEE
Kijk eens naar de site van google analytics en laat je site volgen. De informatie die je hier uithaalt is heel waardevol voor je webmarketing.NEE Ik weet wat mijn bezoekers doen op mijn site en waar ze afhaken.
JA
Lees eens meer over effectieve webteksten en lees mijn blog over waarom webteksten belangrijk zijn. Haal je gratis Toolkit op.NEE Mijn webteksten zijn duidelijk en afgestemd op de bezoeker van mijn site.
JA
Goede webteksten dragen bij aan de vindbaarheid door zoekmachines. Ook altteksten en metascrips kunnen de ranking verhogen.NEEMijn website is goed vindbaar voor zoekmachines.
JA
Laat een webscan uitvoeren zodat je weet wat je kunt veranderen en hoe je dat het beste kunt doen.NEEDe navigatie van mijn website is duidelijk.
JA
Het is belangrijk dat je regelmatig nieuwe informatie op je website zet. Wanneer je hierbij hulp kunt gebruiken kan je de LandjeKaart aanschaffen ter ondersteuning.NEEIk ververs mijn website regelmatig en plaats er nieuwe content op.
JA
Het onderhouden van een site vergt de nodige aandacht en tijd. LandJeTekst kan deze zorg van je overnemen.JAIk ondervind hinder van de tijd die het mij kost om de site te onderhouden.
NEE
PROFICIAT

Het lijkt erop dat je website effectief is.Wil je het zeker weten laat dan een Webscan uitvoeren of plan met mij een productgesprek.

Ik wil meer weten