Social media marketing | LandJeTekst

Social Media Marketing

social media marketing

social media marketing

 

Social media marketing

Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Om het allemaal bij de houden ben je veel tijd kwijt. De ontwikkelingen gaan snel en je kunt of je wil het allemaal niet meer bijhouden. Je wil gewoon doen waar je goed in bent, je klanten helpen! Wat moet je dan met social media marketing?

Gestructureerde chaos

Je vraagt je af of het allemaal wel zo belangrijk is om daar je tijd aan te besteden. Ik vind van wel. Op youtube vond ik een leuk filmpje over de werking vanTwitter.

 

Een website alleen is niet voldoende

Het hebben van een website alleen is niet meer voldoende. De concurrentie op het World Wide Web is groot. Je moet zorgen dat je website in beweging blijft, daardoor ben je beter vindbaar. Als je wordt gevonden kunnen potentiële klanten beoordelen of ze met jou zaken willen doen. Maar wat als ze niet weten dat je bestaat….? Marketing is een oud fenomeen. Er zijn vele boeken over geschreven en elke organisatie, groot of klein heeft ermee te maken. Online marketing hoort naar mijn mening in elk marketingplan thuis. Het is intensief maar gratis. Het enige dat je nodig hebt, is tijd.

Tijd nodig

Maar tijd is nou net datgene waar je te kort aan hebt en wat je niet kunt kopen. Met je tijd wil je zorgvuldig omgaan. LandJeTekst neemt werk uit handen waardoor je tijd koopt. Ik houd (mede) je Twitteraccount bij, ik schrijf bloggen en adviseer je over de strategie.

Helemaal los

Social media vereist interactiviteit. Een opdracht aan LandJeTekst staat niet helemaal los van jouw acties. De kennis van de onderneming/ ondernemer, moet je delen om tot een goede social-media-strategie te komen. Ik wil graag met je praten over social media en je een oplossing op maat bieden.

Brainstorm

Je staat op een punt  dat je het niet helemaal meer weet. Waar sta je als ondernemer en waar wil je naar toe? Welke middelen kun je daarvoor inzetten en in welk tijdspad? Hoe profileer je jezelf nu het beste? En welke acties dragen bij aan je doel?

Unieke aanbieding

Ik denk graag met je mee om je doelen opnieuw helder te krijgen. Voor 250 euro ga ik met je brainstormen en voor nog eens 120 euro werk ik die brainstorm uit in een plan van aanpak. Laat je gegevens achter en ik plan een afspraak met je in zodat je snel weet wat je kunt doen met social media voor de groei van je business.

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Ik wil een brainstorm plannen

Uw bericht