Haal rendement uit je website | LandJeTekst | websitedokter

Haal rendement uit je website!

Rendement is natuurlijk het doel van je onderneming. Daarvoor gebruik je verschillende tools. Je kennis, je enthousiasme en je vaardigheden zijn van groot belang. In de tijd van digitalisering en social media is je website je thuishaven. Haal rendement uit je website.

haal rendement uit je website

De drie W’s van LandJeTekst

WWW staat uiteraard voor World Wide Web. LandJeTekst heeft er drie andere betekenissen aan gegeven.

Webscan

Webteksten

Webadvies

Deze drie pijlers zijn van belang om je website te optimaliseren.

Webscan

Is je website geoptimaliseerd? Haal je er uit wat erin zit? LandjeTekst heeft een webscan ontwikkeld die je helpt inzicht te krijgen in de effectiviteit van je website. Met de uitgebreide rapportage die je krijgt na een webscan, weet je welke facetten van je website werken en welke aanpassingen je kunt doen om meer conversie uit je website te halen.

Conversie = de gewenste handeling. Dit kan zijn het downloaden van een e-boek, inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte.  Meer hierover: Waarom een webscan?

Webteksten

De webteksten op je site zijn het allerbelangrijkste. Natuurlijk is een mooie vormgeving een blikvanger en draagt dit bij aan je imago. Maar zonder tekst heb je een lege site. Daar houd je geen bezoeker mee vast. Een bezoeker vasthouden doe je met je webteksten. Goede webteksten zijn afgestemd op de zappende lezer. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de internetbezoeker een zappende lezer is. Een lezer die best wel wat tekst wil lezen, maar alleen wat hem of haar interesseert. Wanneer je het beste uit je website haalt, dan zorgen je webteksten ervoor dat je bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt. Daarna zorg je ervoor dat je bezoeker goed geïnformeerd is zodat hij tot actie overgaat.

Webadvies

LandJeTekst wil je helpen door je te adviseren over de inrichting van je website. Is je site toegankelijk, duidelijk? Wijs jij je bezoeker de weg? Hoe zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent voor zoekmachines (SEO)?

Wanneer de indeling en de webteksten op orde zijn, moet jij je website ook gaan bijhouden. Het actueel houden en monitoren om je webmarketing hierop af te stemmen, kost veel tijd. Maar op deze manier krijg je inzicht in welke pagina’s goed werken en op welke pagina’s je bezoekers snel afhaken. Daar kan je dan je content weer op afstemmen.  Ook hierin kan ik je ondersteunen met de LandjeKaart of een abonnement.

Werk uit handen

Het optimaliseren van je website is een tijdrovende klus. LandJeTekst neemt werk uit handen. Ben je een doe-het-zelfer, haal dan je gratis toolkit op en lees mijn blogs om aan de slag te gaan met de tips. Ik nodig je uit om eens door mijn website heen te klikken. Je mag natuurlijk ook altijd contact zoeken. Samen kunnen we bekijken wat voor jou de beste keuze is. Er is voor elk budget een oplossing.

Waarom een webscan
Waarom aandacht voor webteksten
De 6 B’s van LandJeTekst 

Neem gerust contact met ons op

Vul vrijblijvend het contactformulier in. Ik beantwoord je vraag binnen één werkdag.