Jolanda Damsma | LandJeTekst

Over mij

Jolanda DamsmaWat doe ik?

Ik help ondernemers met hun website. Met effectieve webteksten en tips help ik hen om de conversie op hun website te verhogen. Het onderhouden van een website is vaak tijdrovend.

Ik wil helpen door werk uit handen te nemen en druk te verlichten zodat jij als ondernemer je tijd kan besteden aan datgene waar je goed in bent: geld verdienen met je kernkwaliteit.

Waarom ik?

Ik ben ervan overtuigd dat wij ondernemers elkaar moeten helpen. Doen waar we goed in zijn en uitbesteden wat ons te veel tijd en aandacht kost. Die uren kunnen beter besteed worden. Ik vind het jammer dat veel ondernemers (te) weinig aandacht geven aan de content op hun website. Hoor jij daar bij? Daarmee bereik je minder potentiële klanten. En daarmee verlies je omzet.

Stapje extra

Ik doe een stapje meer dan alleen het schrijven van webteksten. Ik wil je begeleiden met je webmarketing zodat jij tijd en ruimte krijgt om datgene te doen waar je goed in bent. Deze ondersteuning biedt mij voldoening. Ik krijg er kracht van.

Dienstverlenend

Ik ben oprecht, zorgzaam en dienstverlenend. Altijd al geweest. Als jong meisje wilde ik kraamverzorgster worden en na de opleiding MDGO-VZ heb ik gewerkt als bejaardenverzorgster. Door lichamelijke klachten moest ik op zoek naar een ander beroep dat mij diezelfde bevrediging gaf. Dit vergde veel doorzettingsvermogen, optimisme, studie en banen. Via Telefoniste, Secretariaat medewerker, PR-functionaris, Coördinator, naar Communicatiemedewerker eindigde ik als Communicatieadviseur. En nu fulltime ondernemer van LandJeTekst.

Leergierig

Ik ben ontzettend leergierig en ik wil graag het beste uit mezelf en uit anderen halen. De wens naar bevrediging en de zoektocht naar balans met mijn gezin heeft geleid tot een zware burn-out. Nooit gedacht dat dit mij zou overkomen, ik ben immers sterk, enthousiast, positief ingesteld en geboren met een groot doorzettingsvermogen. Een onwerkelijke situatie. Een jaar lang heb ik gevochten tegen de emoties, vermoeidheid en onmacht. Ik verloor elke controle over mezelf en raakte daardoor in een depressie. Een vreselijk moeilijke tijd die veel van mezelf en mijn omgeving en gezin heeft gevergd.

Maar ook een tijd waarin ik veel heb geleerd over mezelf, het menselijk brein en mijn keuzes. Ik raakte overtuigd dat het anders moest. Dit mag nooit meer gebeuren!

Ik ging mijn eigen weg volgen. Mijn visie en ideeën volgen en anderen helpen dat ook te doen. Dat was de geboorte van LandJeTekst. Naast mijn twee zonen ben ik op dit ‘kindje’ ook erg trots.

Focus

Van alle ervaringen op het gebied van communicatie raakte ik geboeid door online communicatie. De manier hoe mensen keuzes maken verandert. Door de digitale wereld zijn de mogelijkheden enorm. Het is reuze interessant om hierop in te spelen. Een klein verschil van zinsopbouw of koptekst kan een groot verschil uitmaken in wel of niet reageren. Ik puzzel graag met ondernemers mee om van hun website en webtekst één geheel te maken.

Interesse

Ik ben oprecht geïnteresseerd  in mensen, naar hun verhalen en de wijze waarop en waarom mensen beslissingen nemen. Mensen doen nu eenmaal graag zaken met mensen. Ik ook.

Ik heb besloten en gekozen. Ik laat mijn leven niet meer leiden door angst en verantwoordelijkheidsgevoel. Maar door emotie, kennis en kracht.

GEWOON DOEN! Dat is mijn motto.

Gratis Toolkit downloadenDe 6B’s van LandJeTekst
Webadvies